Alanya Otel Transfer

Alanya Otel Transfer

Alanya Otel Transfer; Antalya ve Gazipaşa Hava alanına indikten sonra gideceğiniz yere veya kalacağınız otele araç arama stresine girmeyin. Hava alanında şubeleri bulunan Alanya otel transfer işletmeleri sayesinde rahatlıkla kalacağınız yere gidebilirsiniz.

Alanya Otel Transfer

İster tek kişi ister aile isterseniz arkadaş grubu olun; ihtiyacınıza göre belirleyeceğiniz araçla Alanya to otel transferinizi gerçekleştirebilirsiniz. Uçak konforunu aratmayan araçlarla ve profesyonel sürücülerle Alanya airport to otel transferini yapabilirsiniz.

Transfer Hizmetleri Nelerdir?

Zamanı değerli olan, konforuna ve rahatına düşkün olan, şehir trafiğinin keşmekeşini çekmek istemeyenler için Alanya otel transfer hizmetleri bulunuyor. Birbirinden farklı modellerde ve ölçülerde araçlarla ve sürücülerle misafirlerin hava alanından konaklayacakları yerlere götürülmesi hizmetini veriyorlar.

Misafirler genellikle, günübirlik veya birkaç günlük iş, gezi, sempozyum, organizasyon için geldiklerinden geri dönmeleri de gerekiyor. Misafirlerin geri dönüşlerini de sağlıyorlar. Misafirler otelden alınarak hava alanına götürüyorlar. Böylece hizmeti iki yönlü sağlamış oluyorlar.

Farklı Transfer Hizmetleri Seçebilirsiniz

Ekonomik durumunuza ve ihtiyacınıza göre farklı Alanya to otel transfer hizmetleri sunuluyor.

Ekonomik (Shuttle) transferler; Sadece transfer ihtiyacının karşılanmasını isteyen kişi veya grupların tercih ettiği uygulamadır. İhtiyaca göre Seden veya minivan tarzı araçla, transfer işleminizi gerçekleştirebiliyorsunuz.

Ekonomik transferinizi paylaşımlı olarak yapıyorsunuz. Böylece transferiniz daha uygun fiyata gelmiş oluyor. Uçağa biniş veya iniş saatinize bağlı olarak, araç misafirleri toplayıp, hava alanına veya kalacakları otele götürüyor.

Özel transferler; Kendinizi özel hissetmek istiyorsanız, sadece size özel transfer hizmeti sunuyorlar. Özel araç ve şoförünüz hava alanı kapısında sizi karşılıyor. Donanımlı ve konforlu sedan veya minivan araçla transferinizi gerçekleştiriliyor.

Vip transferler; Kendinizi özelin de özeli hissetmek, bir pop sanatçısı veya politikacı havası yaşamak istiyorsanız vip transfer hizmetini seçebilirsiniz. Lüks bir otel odası konforu sunan araçla, dış ortamın gürültü ve sıcağını/soğuğunu çekmeden transferiniz sağlanıyor. Minibar ve televizyon sayesinde, içkinizi yudumlayıp, günün gelişmelerini takip edebilirsiniz.

Transfer Hizmetleriyle Turistik İlçelere Gidebilirsiniz

Transfer hizmetiniz sadece hava alanı ve otelle sınırlı değildir. Alanya ve ilçeleri turizm merkezi olduğundan, iş stresini ve günün yorgunluğunu atmak için sahil beldelerine gitmek isteyebilirsiniz.

Side, Manavgat, Mahmutlar, hatta Belek ve Kemer sahillerine gidebilirsiniz. Transfer hizmetinin verdiği güvenlik ve konfor sayesinde, konaklayacağınız yere götürülüyorsunuz.

Yaz döneminde Alanya ve ilçelerinde aşırı sıcakla birlikte yoğun insan ve araç trafiği yaşanıyor. Son derece donanımlı, bütün ihtiyaçlarınıza yanıt veren araçla, sıcağı ve trafik yoğunluğunu çekmeden transfer edilmenin rahatlığını yaşıyorsunuz.

Transfer Hizmetlerinin Sunduğu Avantajlar

– Birçok yolcunun en büyük sıkıntısı havaalanında bekleme süresidir. Transfer hizmeti sunan şirketlerle bu beklentiniz minimum seviyeye iniyor.

– Herhangi bir değişiklikten dolayı rezervasyonunuzu ücretsiz olarak iptal edebilir veya değiştirebilirsiniz. 24 saat öncesinde rezervasyonunuzu iptal ettirdiğinizde ödediğiniz peşinat size geri ödeniyor.

– Havaalanında veya otel önünde araç beklemek zorunda kalmıyorsunuz. Firmaların sunduğu Alanya airport to otel transfer hizmeti sayesinde, dakik hizmet alıyorsunuz.

– Valiz taşıma probleminiz bulunmuyor. Eşyalarınız görevli personel tarafından taşınıyor. Siz sadece aracınıza kurulup, rahatlığın keyfini çıkarıyorsunuz.

– Son model, klimalı, donanımlı, sınırsız wi-fi ve ikramlı araçlarla transferleriniz sağlanıyor.

– Transfer hizmetleri hakkında 7/24 canlı yardım alabilirsiniz.

– Ofisten veya internet sitesinden anlaştığınız fiyat geçerlidir. Transfer esnasında sizi sürpriz fiyatlar beklemiyor. Olası uçak rötarlarında ekstra ücret ödemiyorsunuz. Ödediğiniz/ödeyeceğiniz fiyatlar her şey dâhil kapsamındadır.

Transfer Hizmetinden Nasıl Yararlanabilirsiniz?

İnternetin sağladığı kolaylık ve rahatlık sayesinde, oturduğunuz yerden transfer hizmetinizi rezervasyon yaptırabilirsiniz. Gerekli bilgileri, bineceğini/ineceğiniz saati ve transfer türünüzü seçmeniz yeterlidir. İster rezervasyon yaptırın isterseniz ödemeyi gerçekleştirebilirsiniz.

Uçaktan iniş saatinize göre adınız-soyadınız yazılı bir tabelayla görevli personel sizi havaalanında karşılayacaktır. Herhangi bir aksilik durumunda, görevli personelle karşılaşamazsanız size verilen telefon numarasını arayarak durumu bildirebilirsiniz.

Görevli personel sizi karşılayıp, aracınıza götürüyor. Güvenli ve konforlu şekilde kalacağınız otele götürüyor. Aynı şekilde dönüş gün ve saatinde otel önünde sizi bekliyor. Belirtilen saatte, havaalanında olmanızı sağlıyor.

Havaalanında Bulunan Şubelerle de İrtibata Geçebilirsiniz

İnternetten rezervasyon ya da satın alma işlemiyle uğraşmak istemeyebilirsiniz. Ani bir gelişmeyle uçağa binmek zorunda da kalabilirsiniz. İndiğinizde toplu taşıma araçlarıyla veya taksi aramakla uğraşmanız gerekmiyor.

Havaalanı içinde transfer hizmeti sunan firmaların ofisleri bulunuyor. Bunlardan birini seçerek transfer hizmetini gerçekleştirebilirsiniz. Transfer seçeneğinizi ve zamanı belirleyip, ödemeyi gerçekleştiriyorsunuz.

İletişim için Tıklayın…

Similar Posts

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir