Antalya 7/24 Airport Transfer

Antalya 7/24 Havalimanı Transfer

Antalya 7/24 Havalimanı Transfer; Antalya sadece Akdeniz Bölgesi’nin değil Türkiye’nin ve Dünya’nın gözde şehirlerinden biridir. Yaz turizminin gözde beldeleriyle, mavi bayraklı plajlarıyla, festival, seminer ve organizasyonlarıyla yükselen bir değerdir. Tarihi, kültürel ve doğal değerleriyle yılın her zamanı ziyaretçi akınına uğruyor. Antalya’ya iş, ziyaret veya tatil gibi herhangi bir sebeple gelmek istiyorsanız Firmamızın sunduğu; Antalya 7/24 Havalimanı Transferhizmetini kullanabilirsiniz.

Neden Transfer Hizmeti?

AlanyaGroup.com;Antalya Havaalanı araç kiralama ve havalimanı transfer hizmeti sunuyor. Her segmentte araçla istediğiniz yere, özellikle hotel transfer ulaşımınızı sağlıyoruz. Talebinize ve ekonomik durumunuza göre, ekonomik, VIP, şoförlü/şoförsüz antalya 7/24 transfer hizmeti sunuyoruz. Bazı kimseler için özel araç kiralayıp, konaklayacakları yerlere gitmek fuzuli ve masraflı gelebilir.

Antalya metropol olma yolunda hızla ilerleyen bir şehrimizdir. Haliyle bu da trafiğine yansıyor. Ne kadar profesyonel ve dikkatli bir sürücü olsanız da bilmediğiniz bir ortamda araç kullanmak, özellikle tatil ve huzur istediğiniz bir ortamda ne kadar doğrudur? Bunun için Şoförlü Araç kiralamayı tercih edebilirsiniz.

Antalya, kış mevsiminde bile ılık ve güneşli olduğuna göre, yaz mevsimini siz düşünün. Aşırı sıcak, yoğun trafik ve buna bağlı olarak stres huzurlu bir tatilde istemeyeceğiniz hususlardır.

Havaalanında indiğinizde havaalanı otobüsü şehir merkezine aktarma yapıyor. Bunun için de beklemeniz ve yolcularla dolu bir otobüste yolculuk yapmanız gerekiyor. Taksi kiralamaya kalksanız, ödeyeceğiniz ücret ve alacağınız hizmet araç kiralamadan daha maliyetli olacaktır.

Araç Kiralama Hizmetiyle Hızlı ve Konforlu Transfer

Uçak konforunuzun, hotel transfer hizmetinde de devam etmesini istiyorsanız, Alanya Group; antalya 7/24 transfer hizmetini seçmelisiniz. Web sitemizden kolayca transfer rezervasyonu yapabilirsiniz.

Firmamız Alanya Group;Antalya havaalanı bünyesinde  araç kiralama,antalya 7/24 transfer hizmeti veriyor. Yani havaalanına hangi saatte inerseniz inin, kiraladığınız araç havaalanı kapısında sizi bekliyor olacaktır.

Tam donanımlı, konforlu, klimalı, navigasyonlu ve son model araçlarla, hızlı ve konforlu şekilde antalya 7/24 transferiniz gerçekleştiriyoruz.

Araç Kiralama Seçenekleri

Firmamız bünyesinde her türlü talebe yanıt verecek araçlar mevcuttur. A segmentinden C segmentine kadar her türlü aracı bulabilirsiniz. Coupe, sedan, Hatcback, minivan, SUV ve minibüs tarzında son model geniş araç skalası bulunuyor.

Uçaktan indikten sonra araç kiralamakla uğraşmak istemiyorsanız, Buraya Tıklayarak Aracınızı kiralaya bilirsiniz.. Üç adımda araç kiralayabilirsiniz. Öncelikle kiralayacağınız dönemi belirlemeniz önemlidir. Çünkü yoğun tarihlerde istediğiniz aracı bulamayabilirsiniz.

Tarihi belirledikten sonra araç seçimini yapıyorsunuz. Araç seçimini yaptıktan sonra ekonomik, VIP, şoförlü/şoförsüz tercihinizi yapıyorsunuz. Bütün seçimlerinizi yaptıktan sonra ödemeyi hemen yapmak zorunda değilsiniz. İsterseniz rezervasyon yapıp, aracı teslim aldığınızda da ödemeyi yapabilirsiniz.

Araç Kiralamanın Ekonomik Yolu

Araç kiralamak size masraflı gelebilir. Bunu ekonomik hale getirmek, konaklayacağınız yere hızlı ve konforlu şekilde gitmek isterseniz, ekonomik araç kiralama seçeneğini seçebilirsiniz.

Minibüs tarzı araçla, sizin gibi ekonomik düşünen yolcularla konaklayacağınız yere transferiniz gerçekleştiriliyor. Bu durumda da aklınızda soru işareti oluşabilir. “Acaba havaalanında bekletilecek miyim? Aktarma uzun sürer mi?” gibi sorular kafanızı meşgul edebilir.

Ekonomik de olsa araç kiraladığınızda antalya havalimanı transferiçin araçlarımız hazır bulunuyorlar. Diğer yolcular da aynı saatte ve birbirine yakın lokasyonlarda olduğu için alanya group olarak hızlı ve konforlu transferiniz gerçekleştiriyoruz.

İletişim Sayfası için Tıklayın…

Similar Posts

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir