Antalya Bölgesi Kiralık Araba

Antalya Kiralık Araba

Antalya Kiralık Araba; Türkiye turizminin en canlı yerlerinin başında gelen Antalya’ya ulaşım genellikle hava yolu ile sağlanmaktadır. Tatillerine yol yorgunu olarak başlamak istemeyen kişiler Antalya ulaşımlarını hava yolu ile sağladıktan sonra, Antalya’nın güzelliklerini görebilmek ve deneyimleyebilmek için rent a car antalya hizmetinden yararlanmaktadırlar. Misafirler özellikle hava limanlarından itibaren araç kiralamaktadırlar. Böylece otellere olan transferlerinde daha rahat etmektedir. Misafirlerine en iyi imkanı sunmak için ise hava limanlarında bir çok Antalya airport rent a car şirketi bulunmaktadır. Bu şirketlerde bütün müşterinin isteklerini karşılayabilecek çeşitlilikte kiralık araçlar bulunmaktadır. airport rent a car Antalya ile araçlarını kiralayan müşterilerin her türlü kaskoları ise şirketler tarafından karşılanmaktadır. Ayrıca müşteriler hava limanlarından kiraladıkları araçları istedikleri yerde bırakarak şirket tarafından o bölgeden teslim alınmasını isteyebiliyor.

antalya car rental

Antalyada araç kiralamak isteyenlerin Antalya’ya gelmeden önce de kiralama istedikleri araçları rezerve edebilirler ya da kiralayabilirler. Kiralık araçların ücretleri ise genellikle Euro olarak belirlenmektedir. Ayrıca araçların günlük ücretlerinin yanında haftalık ya da aylık olarak belirlenen ücretleri de bulunmaktadır. Araç kiralayan şirketlerin internet sitelerinden araçları ile detaylı bilgilere ulaşmak mümkün olmaktadır. Araç kiralamak isteyen kişiler bu kapsamlı internet siteleri sayesinde istek ve ihtiyaçlarına en yakın araçları kiralayabilmektedirler. Üstelik Antalya da bulunana bir çok araç kiralama şirketlerinde müşterilerden  depozito bedeli talep etmemektedir.

Alanya rent a car

En az Antalya kadar popüler olan Alanya’da bir çok turistin ilgisini çekmektedir. Araç kiralamak isteyenler için Alanya’da bir çok rent a car alanya şirketi bulunmaktadır. Araç kiralamak isteyenler de bu kadar araç içerisinden kendilerine en uygun olan aracı kolaylıkla bulabilmektedir.

Alanya’da araç kiralamak isteyenler bir çok internet sitesinde araştırma yaparak ihtiyaç duydukları aracı rezervasyon yapabilir veya kiralayabilir. Bazı internet siteleri Alanya’da bulunan araç kiralama şirketleri arasında karşılaştırmalar da yapmaktadır.

alanya airport rent a car şirketleri araçlarını ortalama olarak günlük 232 TL’ye kiralamaktadır. Elbetteki araçların modellerine ve modellerine bağlı olarak bu günlük ücretler artabilmekte veya azalabilmektedir. Alanya’da araç kiralama şirketleri sıklıla hava limanı çevresinde bulunmaktadır. airport rent a car alanya şirketlerinin sıklıkla bu bölgede bulunmasının ana sebebi ise Alanya’yı ziyaret eden turistlerin genellikle hava yollarını kullanmasıdır.

Alanya bölgesinde araç kiralayanlar sıklıkla Ford Focus modelini ve benzerlerini tercih etmektedir. Kullanımı rahat olan bu tarzda ki arabaların kiralanmasında ki diğer bir avantajda bir çok araba modeline göre daha az yakıt harcamaktadır.

Alanya bölgesinde araç kiralama şirketlerine yoğun ilgi olduğu için alanya car rental şirketleri talebe yetişememktedir. Bu nedenle araç kiralama şirketleri sahipleri Alanya da tatilleri için araç kiralamak isteyenlerin tatillerinden en az iki hafta öncesinde araçlarını kiralamalarını önermektedir.

Ayrıca Alanya da araç kiralamak isteyenlerin aklında bulunması gereken bir diğer konu ise araba kira ücretlerinin hava alanı dışındaki bölgeler de yaklaşık olarak yüzde elli oranında daha pahalı olduğudur.

Diğer bir yandan Alanya da bulunan araç kiralama şirketlerinde her bütçe için kiralık araç bulmak mümkün olmaktadır. Ekonomik sınıfa ait olan araçlar bu sebeple ortalama araç kiralama ücretlerine göre yüzde otuz oranında daha ucuzdur.

belek rent a car

Türkiye’nin en çok turist çeken ili olan Antalya bir çok turizm aktivitesine ev sahipliği yapmaktadır. Diğer bir yandan Belek Antalya da konaklamak isteyenlerin öncelikli tercihi olmaktadır. Bunun en büyük sebebi ise dünya çapında ki en iyi yüz otelden on beşinin Belek de bulunmasıdır. Belek misafirlerini lüks ve konfor ile karşılamaktadır. Bu felsefeyi rent a car belek şirketleri de paylaşmaktadır. Bu felsefeye olan inançları sebebiyle de araç kiralama şirketleri misafirlerine en iyi araçları sunmaktadırlar.

Alanya da bulunan araç kiralama şirketleri müşteri memnuniyetini ilk sırada tutmaktadır. Bütün hizmetlerini ise bu ilkeleri çevresinde sunmaktadırlar. Belek de araç kiralamak isteyen kişilerin genel olarak dikkat etmeleri gereken şartlar bulunmaktadır. Bu genel şartlardan ilki araçlar en az 24 saat süre ile kiralanmaktadır. Elbette ki isteyen müşteriler araçlarını haftalık ve aylık olarak da kiralayabilmektedir. Bazı belek airport rent a car şirketleri araçlarını kategorilere ayırmışlardır. Araçların kategorilere ayrılmasında ki en büyük sebep ise bu araçların kullanımlarında yaş sınırlamalarının bulunmasıdır. Ayrıca araç kiralama şirketleri kiralamayı yapan kişilerden adlarına kayıtlı olan bir kredi kartı istemektedirler. Bu kredi kartını istemelerinde ki sebep genellikle ön provizyon bloke edilebilme ihtimalidir. belek car rental şirketlerinin müşterilerinin uymasını bekledikleri bir diğer şart ise fazla kilometre yapacaklar hakkında olmaktadır. Araç kiralama şirketleri araçları uzun yolculuklar için kiralayacak müşterilerinden bu konuda şirketi bilgilendirmelerini beklemektedir. Ayrıca müşterilerin kiralık araçları kullandıkları süre boyunca uygulanacak her türlü trafik cezası da müşterilere ait olmaktadır.

Side rent a car

Side mükemmel kumsalları ve ambiyansı olan antik bir şehirdir. Modern yapılarının yanı sıra Apollon Tapınağı gibi bir çok antik esere de ev sahipliği yapmaktadır. Side’nin nefes kesen manzaralarını ve kültürel zenginliklerini göre bilmek için ise Side’ye gelen misafirler sıklıkla araç kiralamaktadırlar.

rent a car side kiralanan araçlar genellikle müşterinin istediği lokasyona görülmektedir ve müşterilerin istedikleri lokasyondan teslim alınmaktadır. Araç kiralama şirketlerinin bu hizmeti vermesinde ki en büyük amaç ise müşterilerinin konforlarını arttırmaktır.

side airport rent a car aracılığı ile kiralanan araçların hepsi sigortalı olmaktadır. Böylece müşterilerin güvenliği de sağlanmaktadır. Ancak bu sigortaların geçersiz olmasını sağlayan bazı koşullar bulunmaktadır. Bu koşulların arasında ilk sırada alkollü ya da uyuşturucu madde etkisi altında bulunmaktır. Bu şekilde araç kullananların neden oldukları kaza ya da hasarlar sigorta şirketleri tarafından karşılanmamaktadır ve bu masrafları müşterinin ödemesi gerekmektedir. Sigortaların karşılamadığı bir diğer kaza çeşidi ise hız limitlerinin aşılması ile yapılan kazalardır. Ayrıca kazadan sonra aracın yerinden hareket ettirilmesi durumunda da sigorta kaza masraflarını karşılamamaktadır. Son olarak airport rent a car side aracılığı ile araç kiraların kaza anında dikkat etmesi gereken bir diğer noktada kaza ile belgelerin eksiksiz olarak hazırlanmasıdır.

side car rental ile araç kiralayanların kiralama ücretine dahil olmayan kalemleri bilmesinde de yarar vardır. Kiralama ücretlerine dahil olmayan ilk kalem yakıt olmaktadır. Araçların yakıt giderleri tamamı ile müşterilere aittir. Ayrıca ilave sürücüler için de günlük olarak ücret ödenmektedir. Kiralama ücretlerine dahil edilmeyen bir diğer eleman ise çocuk ya da bebek koltukları olmaktadır. Ekstra ödenecek ücretler ile çocuk koltukları temin edilmektedir.

Araç Listesi için Tıklayın…

İletişim için Tıklayın…

Similar Posts

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir