om oss

om oss

Hvilke tjenester tilbyr vi?

  • alanyagroup.com tilbyr overføringsreservasjon og bilutleie til sjokolade til de beste prisene.
  • Alle de beste tilbudene i Antalya Bilutleie i Alanya Group; Lei en bil-side for å se gjennom porteføljen vår for å bekrefte hvor rett vi har.
  • Ferieutleie; Vet ikke hva Alanya Group som skal leie en ferie! Registrer din gratis oppføring for å leie ut eiendommen din
  • Sammenlign og se fordelene.
  • Spar på reise med Alanyagroup.com.

Alanya flyplassoverføringer. Vårt mål er å tilby service av beste kvalitet til våre kunder og imøtekomme deres behov.
Vi tilbyr den beste og nedsatte flyplasstransporttjenesten til Antalya flyplasser som Belek flyplass, Side flyplass, Mahmutlar flyplass, Gazipaşa flyplass og Antalya by flyplass. Vi har en stor bilpark som passer ditt budsjett, og er også mye billigere enn andre flyplasstransporttjenester i Antalya

Vi tilbyr rimelige, luksuriøse og pålitelige flyplasstransport og taxitjenester til alle større flyplasser i Antalya og dets regioner. Når det gjelder servicekvalitet, kan vi garantere tjenester av høyeste kvalitet til de mest konkurransedyktige prisene på markedet.
Fordi vi tror på langsiktige forhold til kundene våre, tilbyr vi utmerkede flyplasstjeneste. Vi følger flynummeret ditt for å unngå å vente på en taxi utenfor terminalen. Etter forhåndsbestilling kan du være sikker på en jevn og behagelig reise.
Våre registrerte kjøretøyer er utstyrt med de nyeste satellittnavigasjonssystemene!

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]
Alanya Group

Alanya Group

Welcome

I will be back soon

Alanya Group
Hey there 👋 How can we help you?
You can reach us within seconds using the contact options below.
Start Chat with:
chat Chat