Alanya Wome Deluxe Otel Transfer

Alanya Wome Deluxe Otel Transfer

Alanya Wome Deluxe Otel Transfer; Alanya, sadece Akdeniz’in değil bütün Türkiye’nin gözde turizm merkezlerinden biridir. Özellikle yaz dönemlerinde yoğun turist akınına uğramaktadır. Alanya Gazipaşa Havalimanına indiğinizde Airport transfer işlemleriyle zamanınızı harcamanız gerekmiyor.

Havalimanı içinde bulunan ofimiz sizlere araç kiralama hizmeti sunuyor. Uçak konforunu son model ve lüks araçlarımızla yaşayarak hotel transfer yapabiliyorsunuz. Akdeniz’in gözde otellerinden olan Wome Deluxe transfer rahatlığını yaşabilirsiniz.

Havaalanı Transfer Hizmetlerimiz

Her türlü ihtiyaca yanıt verecek şekilde araç kiralama hizmetini sunuyoruz. Havaaanında araç kiralamayla zaman kaybetmek istemiyorsanız, İnternet sitemizden 2-3 dakika içerisinde ihtiyacınız olan aracı kiralayabilirsiniz. Havaalanına indiğinizde aracınız çıkışta sizi bekliyor olacaktır.

Kişi sayınıza veya araç özelliğine göre seçiminizi yapabiliyorsunuz. Araç kiralama maliyetini daha da düşürmek isteyen yolcularımız için ekonomik transfer hizmetimiz bulunuyor. Havaalanı-otel transferinde aracı diğer yolcularla paylaşarak, ekonomik yolculuk yapmış oluyorsunuz.

Kiralama işlemini tek başına veya ailesiyle yapmak isteyenler için private transfer uygulamamız bulunuyor. Son model, teknolojik donanımlı ve konforlu araçlarla Alanya Wome Deluxe transfer yapabilirsiniz.

Sürücülü Araç Kiralama Hizmetimizden Yararlanabilirsiniz

Bazı yolcularımız, Alanya veya çevre yerleşim yerlerinde araç kullanmak istemediğinden özellikle şoförlü araç kiralama işlemini tercih ediyorlar. Uçak yorgunluğunun üzerine araç kullanmak istemiyorsanız veya araç kullanamıyorsanız sürücülü araç kiralama hizmetimiz tam size göredir.

Havalimanından çıktığınızda şoförünüz sizi bekliyor olacaktır. Hangi otele veya yere gidecekseniz sizi bırakıyor. Aynı şekilde de dönüş zamanı sizi alıp, havalimanına bırakıyor. Böylece araba kullanmak yerine, muhteşem deniz manzarasını izleyerek yol yorgunluğunuzu atmış oluyorsunuz.

Araç Kiralamada Profesyonel Hizmet

İhtiyacınıza uygun aracı belirleyip rezervasyon yaptığınızda veya kiralama işlemini yaptığınızda profesyonel hizmetimiz başlıyor. İnternet sitemizde gördüğünüz araçlardan seçiminizi yaptığınızda, sürpriz yaşamıyorsunuz. Periyodik bakımı ve temizliği yapılmış aracınız havaalanında sizi bekliyor olacaktır.

Son model yerli ve yabancı araç filomuzda; sedan, hatcback sınıfı araçlarla, minivan, minibüs tarzı araçlarımız bulunuyor. Navigasyonlu ve klimalı araçlarımızla yaz sıcaklığında uçak konforunda seyahatinizi gerçekleştirebilirsiniz.

İnternet sitemizde geçerli olan kiralama ücretleri geçerlidir. Arabayı teslim aldığınızda veya ettiğinizde sürpriz ücretlerle karşılaşmıyorsunuz. Her türlü kredi kartınızla, eft ile veya arabayı teslim aldığınızda elden ödeyerek yapabilirsiniz.

Bütün araçlarımız kaskolu ve mini hasar sigortalı olduğu için, olası kazaları düşünmeniz gerekmiyor. Tatiliniz zehir olmadan, gönlünüzce tatilin keyfini çıkarın.

Alanya Wome Deluxe Oteli Transferi

Otel, Alanya’nın Avsallar mıntıkasında yer alıyor. İslami konsepte hizmet sunan otel, ormanlık alan içinde yer alıyor. Ekonomik veya özel transfer hizmetimizle, hızlı ve güvenli şekilde otele gelebilirsiniz. Deniz ve yeşilin buluştuğu yerde, hayallerinizin tatilini yapabilirsiniz.

Otel, Her şey Dahil (HD) sisteminde çalışıyor. 35, 45 ve 70 metrekarelik deniz veya orman manzaralı odalarda konaklama hizmeti sunuyor.

İslami usulde hizmet verdiği için otelde alkollü içecek bulunmuyor. Beş yıldızlı bu otelde lüks kavramının standart sunulduğuna şahit olacaksınız. Ayrıca kadınlar için deniz suyuyla doldurulmuş bir havuz da bulunuyor.

İletişim için Tıklayın…

Similar Posts

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir