Antalya Vip Transfer

Antalya Vip Transfer

Antalya Vip Transfer; Transfer hizmeti, özel lüks ve aynı zamanda şoförlü araçlarla bir adresten diğer adrese taşıma hizmetidir. Havalimanında turist ve misafir karşılama işlemlerinin yanı sıra adresten adrese misafir karşılama hizmeti, Antalya özel transfer hizmetinin en önemli özelliklerindendir.

Bu hizmetin iki önemli noktası bulunuyor. Birincisi özel iç tasarıma sahip ful özellikli konforlu araçtır. İkincisi ise her türlü hava koşullarında güvenli bir şekilde araç kullanan şofördür. Şoförler, turist karşılama işlemi esnasında iletişim problemi yaşamamaktadır.

Havalimanı karşılama hizmetinde mesai sorunu yoktur. Gecenin bir yarısı veya sabahın erken saatleri, Antalya özel transfer ekibinin mesai saatidir. Özellikle havalimanı karşılama hizmetinde, mesai saati, uçağın iniş saatine uygun şekilde belirlenmektedir.

 Müşteri Sadece Transfer Ücreti Ödüyor

Misafirinizi en iyi şekilde karşılamak istiyorsanız, en iye seçenek transfer hizmetidir. Bu hizmetin avantajlarını şu şekilde sıralayabiliriz:

1- Transfer hizmetini talep eden müşteri, sadece transfer ücreti öder.

2- Aracın vergisi, sigortası, sanayi bakımı ve benzeri bakım işlemleri transfer şirketine aittir. Ayrıca köprü geçişleri ve benzeri masraflar da transfer ücretinin belirlenmesinde önemli rol oynamaktadır.

3- Lüks ve konforlu araçlarda klima, ısıtma ve abs gibi özellikler bir arada bulunmaktadır.

4- Vip tarzı araçların iç dizaynı özeldir. Döşemeler, buzdolabı, tv ve benzeri ayrıntılar unutulmamıştır. Misafirinizi etkilemenin en kolay yolu vip transfer hizmetidir.

5- Zaman kaybı yaşamadan misafirinizi en iyi şekilde karşılayabilirsiniz. Özellikle iş dünyasında misafir karşılama işlemi, prestij açısından önem kazanmaktadır.

6- Trafikle uğraşmadan kalan yolculuğunuzu huzur içinde geçirebilirsiniz. Transfer şirketinde hizmet veren şoförler, trafiğin yoğun olmadığı noktaları seçerek, en kısa sürede istenilen adrese ulaşmanızı sağlamaktadır.

7- Toplu taşıma araçlarıyla kafile, arkadaş topluluğu ve aile karşılama işlemini sorunsuz bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

 Vip Transfer

Turizm dünyasında turist kafilesi karşılama hizmeti, özel vip tarzı araçlarla gerçekleşmektedir. Özel şoförlü bu hizmette, iç dekorasyonu özel tasarlanmış toplu taşıma araçları kullanılmaktadır. Lüks, konforlu ve ful özelliklere sahip bu araçların sıra dışı görkemli tasarımı, Antalya vip transfer hizmetinin farkını oluşturmaktadır. Araçlar temiz bir şekilde hizmete hazır hale getirilmektedir.

Şiddetli fırtına, buzlanma, sis ve yağmur gibi olumsuz hava koşullarında sorunsuz bir şekilde araç kullanan şoförler, gerekli önlemi almaktadır. Bu hizmette zaman önemli bir konudur. Şoförler, hava durumu, trafik durumu ve benzeri olumsuzlukları hesap ederek varış saatini belirlemektedir. Aynı şekilde transfer edilecek adrese ulaşım saati de hava durumu, trafik durumu ve benzeri olumsuzluklar dikkate alınarak belirlenmektedir.

Özel misafirlerin havalimanında karşılanması zaman alan bir işlemdir. Ayrıca özel misafirlerin en iyi şekilde karşılanması için özel Antalya vip transfer aracına ihtiyaç vardır. Özel misafirlerinizi sizin yerinize karşılayan profesyonel şoför ekibi, havalimanının çıkış bölümünde uçağın iniş saatinden önce hazır beklemektedir. Nezaket kuralları çerçevesinde karşılama hizmeti sunan şoförümüz, bagajları yerleştirdikten sonra misafire kapıyı açmaktadır. Güler yüzlü bir şekilde ‘buyur’ eden şoförlerimiz, yol boyunca nezaket kurallarına riayet etmektedir.

 Uber Hizmeti

Transfer hizmetine benzeyen Uber hizmeti, ülkemizde her geçen gün ilgi görmeye devam ediyor. Taksi hizmetinin profesyonel hali olan bu hizmet, özellikle turistlerin tercih ettiği bir hizmettir. Sıradan olmayan lüks ve konforlu bir araçla istediğiniz adrese kısa sürede ulaşabilirsiniz. İstediğiniz zaman Antalya uber hizmetini talep edebilirsiniz. Nerede olursanız olun Uber ekibi sizi bulur ve istediğiniz yere götürür.

Uber sistemi, diğer ulaşım seçeneklerine nazaran lüks, konforlu ve pratik özelliklere sahiptir. Özel araç kategorisinde özel tasarlanan bu araçlar, Antalya uber hizmetinin temelini oluşturmaktadır. Adresten adrese taşıma hizmetinin konforlu hali olan Uber hizmetinde müşteri sadece transfer ücreti ödemektedir.

 Özel Transfer

Sıradan ulaşım seçeneklerinden çok daha farklı özelliklere sahip olan transfer hizmeti, kişiye özel bir hizmettir. Bu hizmetin en önemli farkı, karşılama ve şehir turu gibi seçeneklere sahip olmasıdır. Misafiriniz havalimanında karşılayan özel şoförler, sizin belirttiğiniz adrese giderek misafirinizi alabilir. Gidiş, gidi-dönüş, havalimanı karşılama ve şehir turu gibi seçenekleri tercih edebilirsiniz.

Özel transfer, toplu taşıma kategorisine giren ulaşım seçeneklerinden çok daha farklı özelliklere sahiptir. Transfer hizmetinin,

1- Kişiye özel olması,

2- Lüks ve konforlu olması,

3- Özel karşılama kategorisinde değerlendirilmesi, bu hizmetin tercih edilmesinde önemli rol oynamaktadır.

Antalya Vip Transfer

İletişim için tıklayın…

Similar Posts

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir