Maxx Royal Belek Otel Transfer | Belek Ulaşım

Maxx Royal Belek Otel Transfer

Maxx Royal Belek Otel Transfer; Antalya’nın en çok ziyaret edilen turistik beldelerinden biri olan Belek de bulunan Maxx Royal oteli lüks olanakları ile ilk tercihler arasında. Antalya havaalanı dan Belek transfer hizmeti sunan firmamız Alanya Group ile konforlu yolculuğunu tadını çıkartın.

Uzun yıllardır transfer hizmeti veren firmamız müşteri ihtiyaçlarına odaklı çözümler sunmaktadır.
Özel transfer ve VIP araç ile seyahat etmek, tatile başlamanız için ilk adımınız olacaktır. Belek Maxx Royal ulaşım hizmetimizde atıştırmalıklar, alkolsüz içecekler ve alkollü içecekler ücretsizdir. Araçta ücretsiz wifi ve tv seçenekleri mevcuttur. Transfer hizmetinde amacımız memnuniyettir. Bunun için yılların tecrübesi ile kendimizi sürekli geliştiriyoruz.

Belek Maxx Royal Ulaşım Seçenekleri

Maxx Royal Belek Otel Transfer seçenekleri ile kaliteli bir yolculuk bizim için en önemli kriterlerden biridir. Bu yüzden yolculuğunuzda size eşlik edecek araç seçeneklerini sizlerle paylaşmak istiyoruz. Maxx Royal Belek’ten Antalya havalimanına 33 km ve yaklaşık 34-35 dakika sürmektedir. İşte seçim yapabileceğiniz araba seçenekleri:

Ultra lüks Mercedes Vito: Araç son derece konforlu olanaklara sahiptir. Size özel koltuklar, televizyon, ısıtmalı koltuklar ve klima sunmaktadır. Crystal Flora Beach Transfer hizmetinizi hemen alın!

V sınıfı vito: Lüksü ayağınıza getiren bu araçta kendinizi çok rahat hissedebileceksiniz. İçerisi dışarıdan görünmeyecek şekilde özel camlara sahip olan bu araç ile konforunuzu sağlıyoruz.

Wv 9 perso: Büyük model bir araç ile seyahat etmek istiyorsanız bu model tam size göre olacaktır. Rahatlatıcı koltuklar ve ferah bir alan ile yolculuğunuzu tamamlayabilirsiniz.

Günlük geziler

Belek’in güzelliklerini, tarihi yerlerini ve doğa kamplarını otel dışından ziyaret etmek için dil bilen rehberleriniz ile araç kiralayabilirsiniz. Şoförlü araç kiralama hizmeti ile size tahsis edilen özel aracınız ile dilediğiniz yerleri rahatlıkla gezebilirsiniz.

Belek’te Gezilecek Yerler

Belek’te gezilecek pek çok yer var, bunları inceleyerek gezinizi planlayabilirsiniz.

  • Aspendos Antik Kenti ve Tiyatrosu
  • Side Antik Kenti
  • Perge Antik Kenti
  • Kurşunlu Şelalesi
  • The Land of Legends Tema Parkı
  • Manavgat şelalesi
  • Sillyon Antik Kenti
  • Köprülü Kanyonu

Şimdi Transfer Rezervasyonu Yapın

Whatsapp Üzerinden Rezervasyon Oluşturun

Diğer transferler için iletişim sayfasından bize ulaşabilirsiniz.

Müşteri yorum ve incelemelerini Google harita adresimizden inceleyebilirsiniz.

Similar Posts

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir